Over mij

Jouw uiterlijk in harmonie brengen met wie je bent en waar je voor staat: dat is mijn passie. Sinds 2015 heb ik als imageconsultant al veel vrouwen hierin mogen adviseren.

Van nature ben ik een observator en geïntrigeerd hoe mensen communiceren door taal, kleding en lichaamshouding. Ik ben gefascineerd door schoonheid, kleuren, stoffen, kunst, interieur en architectuur. Als jong meisje had de rode lippenstift van m’n moeder in een goudkleurige huls een magische aantrekkingskracht op mij. Ik herinner me de mooi gelakte tenen van de kleuterjuf in haar hippe schoenen. En ik zie mezelf nog bezig als klein meisje met gekleurde stiften bij vriendinnetjes als alternatief voor nagellak.

In 2015 volgde ik de opleiding Imageconsultant bij Art of Image en sindsdien geef ik kleuradvies en stijladvies aan uiteenlopende vrouwen. Ook heb ik aanvullende trainingen gevolgd rondom gelaatkunde, stoffen en advies voor brildragenden. Mijn aanpak kenmerkt zich door respect en betrokkenheid bij mijn klanten, en mijn kracht ligt in een open en persoonlijke benadering vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is.

‘Fashion changes but style endures’
– Coco Chanel

Het verschil tussen een stylist en een imageconsultant

Vaak krijg ik de vraag: wat is het verschil tussen een stylist en een imageconsultant? Stylistes helpen mensen bij hun kledingkeuze op basis van lichaamstype en trends. Dat is waardevol, maar kan ertoe leiden dat je je ‘te aangekleed’ voelt. Als imageconsultant ga ik een stapje verder. Ik vind het belangrijk dat je bij jezelf blijft. Dat je uiterlijk én innerlijk in harmonie met elkaar zijn.

De afgelopen jaren mocht ik heel veel vrouwen adviseren en hun schoonheid helpen benadrukken. Zelf merk ik ook hoe ontzettend fijn het is dat ik weet welke kleuren en kleding mij het beste staat. Het in harmonie brengen van mijn innerlijk en uiterlijk heeft me veel zelfverzekerder gemaakt.

Nog iets over mijzelf: ik ben een gevoelsmens, houd van de natuur, het strand, de vrijheid van de zee, psychologie, andere culturen, Italië, wijn en leuke nieuwe mensen ontmoeten.

Verder ben ik als Persoonlijke kracht coach aangesloten bij 365 dagen Persoonlijke Kracht.

Neem contact op

Ik zie ernaar uit om ook jou in je kracht te zetten door je te laten zien wat kleuren en stijl voor jou kunnen betekenen.