Stijladvies

Jouw stijl vertelt wie je bent

Je hebt vast weleens gehoord of gelezen hoe belangrijk een eerste indruk is. In een paar seconden hebben mensen – vaak onbewust – al een mening over je gevormd op basis van je uiterlijk. Wat vertelt jouw kleding over wie jij bent?

Het is fijn als je weet wat jouw stijl is. Qua kleding, qua accessoires en qua make-up. Het maakt het shoppen makkelijker. Maar vooral maakt het je dagelijks leven makkelijker! Je hoeft je niet meer ‘s ochtends af te vragen wat je nu weer aan moet trekken naar je werk. Of naar dat feestje. Of naar een belangrijke lezing op een evenement.

Je hebt jouw stijl gevonden als er eenheid en harmonie is in je kledingkast. Dat je op ieder moment van de dag, en in je leven, kleding uit je kast kunt pakken waar je je lekker in voelt. Kleding die uitstraalt wie jij bent, waarin je voelt: ja, dit past op alle vlakken bij mij.

 

Jouw eigen stijl ontdekken

Ik ben Alice van ‘t Hof en ik help jou om je te kleden in de stijl die bij jou past, bij wie jij bent als persoon, je ambities en wat goed staat bij jouw lichaamsvormen.

Wat doe je, wie ben je, waar sta je voor? Dit zijn essentiële dingen als het om jouw persoonlijke stijl gaat. Klopt je uiterlijke indruk wel met je innerlijke gevoel?

Je kunt je doelen of sportiviteit doorvertalen naar je kleding. Maar je kunt ook je mooie lichaamsvormen benadrukken. Als je een taille hebt, kun je dat laten zien in de belijning van je outfit. Ook je mindere kanten kun je verhullen in je kleding, als je dat fijn vindt.

Ik wil niet dat het in een plaatje past, maar dat jouw stijl bij jou past, bij wat jij fijn vindt om te dragen. Ik laat je de rijkdom aan mogelijke stoffen ontdekken. Passend bij jouw stijl én je persoonlijke kleurenpalet. De kleuren die bij jou passen vertalen we door naar een kledingstijl die uitdraagt wie jij bent en wilt zijn.

Praktisch

Dit houdt een stijladvies in
  • Vier persoonlijke sessies met Alice
  • Locatie: Amersfoort
  • Intake via Skype
  • Uitstralingswens omzetten in een visionboard
  • Persoonlijk kleurenpalet
  • Figuur-en stijlanalyse
  • Compleet stijlboek
  • Closet-clean up
  • Compleet plan voor aanvullingen op je garderobe
  • Investering: € 669

Tijdens een intake bespreken we je levensstijl, je uitstralingswens, en waar je op dit moment tegenaan loopt. Vervolgens stuur ik je een vragenlijst en mag je aan de slag met het maken van een visionboard.

Sessie 1: Kleuradvies

Tijdens de eerste sessie krijg je een uitgebreid kleuradvies. Ik vertel je uitgebreid over de kracht van kleuren en laat je voor een spiegel zien welke kleuren en stoffen goed bij jouw huid, haar en ogen passen. Ik laat een persoonlijk kleurenpalet voor je ontwikkelen met basiskleuren, accentkleuren, kleuren die je haar en ogen versterken, en jouw huidverwante kleuren.

Sessie 2: Persoonlijke stijl

Tijdens de tweede sessie ontvang je jouw persoonlijk kleurenpalet in een waaier en krijg je tips mee. In deze sessie gaan we aan de slag met jouw persoonlijke stijl. We staan stil bij de sterke punten van je lichaam, wat je eventueel minder mooi vindt, en welke lichaamslijn je hebt. Zo kunnen we kledingstukken en een stijl kiezen die perfect bij jouw lichaam passen. Ook accessoires, zoals een bril of sieraden, komen aan bod.

Sessie 3: persoonlijk stijlboek

Tijdens de derde sessie ontvang jij jouw persoonlijke stijlboek met jouw kleuren en een beschrijving van je stijl. Met dit stijlboek kun jij goede keuzes maken tijdens het shoppen, zodat je een tijdloze, duurzame garderobe opbouwt.

Sessie 4: closet-clean up

We kijken kritisch naar de inhoud van je kledingkast: wat wil je houden, wat kan er weg en welke aanvullingen heb je nodig? We maken drie stapels: weg, mag blijven en toppers. Aan de hand van jouw persoonlijke kleuren en je stijl kunnen we samen bepalen wat je nog nodig hebt. Ook handig: we maken samen kledingsetjes en maken er foto’s van, zodat je niet lang hoeft te twijfelen voor je kledingkast.

Neem contact op

Wil je nooit meer twijfelend voor je kledingkast staan? Wil je stijlvolle kleding dragen die past bij wie jij echt bent? En daarmee de indruk op anderen maken die je graag wilt maken? Dan is dit stijladvies zeker iets voor jou. Je zult hierna weinig moeite hebben met winkelen. Ik hoor graag van je!